Retete cu Legume
Varza Coapta
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 1 lingurita ulei de masline
- 2 linguri bucatele bacon
- 2 linguri zeama de lamaie
- 1 lingura sos worcestershire
- 1 praf sare
- 1 praf piper
- 1 varza medie
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la 220 de grade, foc iute.
Amestecă uleiul de măsline cu bucățele de bacon, suc de lămâie, sos worcestershire, sare și piper într-un castron.
Curăță bine varza și taie căpățâna în sferturi.
Pune fiecare sfert de varză pe o folie de aluminiu destul de mare cât să o poată acoperi bine. Pune deasupra sferturilor de varză câte două linguri de sos și unge bine feliile.
Înfășoară sferturile de varză în folia de aluminiu și dă la cuptor circa 20-30 de minute. Dacă vă place varza mai moale, lăsați până la o oră la copt. Serviți varza coaptă caldă.
Vrei ceva nou deoarece te-ai plictisit de atatia cartofi copti sau legume prajite ori pane? Incarca delicioasa reteta de " Varza Coapta". O reteta simpla si rapida ce va oferi o garnitura interesanta familiei tale.