Ciorbe si Supe
Supa Lasagna
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 450 g carne de porc tocată
- 1 ceapă galbenă tăiată cubulețe
- 1 ardei tăiat cubulețe
- 4 căței de usturoi tocați mărunt
- 1 litru supă de pui
- 450 g sos de roșii
- busuioc, rozmarin, oregano după gust
- sare și piper după gust
- usturoi pudră după gust
- 8 foi de lasagna rupte în bucățele (cam cât o monedă de 50 de bani)
- 350 g mozarella sfărâmată
- 180 g parmezan ras
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
Într-o oală mare (în care gătești supe/ciorbe de obicei) călește carnea de porc cu ceapa, ardeiul și usturoiul. Când prinde o ușoară culoare maronie, adaugă supa de pui, sosu de roșii și condimentele. Adu la fierbere la foc mediu. Fierbe apoi la foc mare timp de 2 minute și apoi dă focul mic și lasă așa timp de 30 de minute. Amestecă ocazional.
Adaugă bucățile de lasagna și lasă-le să se facă, amestecând doar 1 dată, timp de 15 minute.
Când e gata de servit, adăugați și parmezanul ras. După ce împărțiți porțiile, adăugați și mozarella sfărâmată.
P.S.: Noi o servim cu pâine prăjită fierbinte alături.
Esti fanul numarul unu al bucatariei italiene? Incearca acum o alternativa la gustoasa lasagna. Supa lasagna,o bunatate care se prepara mai usor decat pare la prima vedere. Pofta buna!