Ciorbe si Supe
Supa de Gulyas
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 1 kg carne de vită
- 1 roşie
- 2 cepe
- 1 ardei gras roşu
- 1 lingura boia dulce
- 2 linguri ulei
- 6 cartofi
- 1 morcov
- sare
- piper
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Într-o oală cu fund dublu sau un tuci se călesc ceapa, ardeiul şi roşia.
2. După ce ceapa a devenit translucidă, se adaugă carnea tăiată în cuburi şi se rumeneşte şi aceasta. Apoi se presară boiaua.
3. Se pune apă cât să acopere carnea, având grijă ca lichidul să fie roşu. La nevoie se mai adaugă boia. Se acoperă şi se lasă la fiert, cu capac, pentru două ore. După ce a fiert carnea, se pun cartofii cuburi şi morcovul rondele, se mai adaugă boia, sare și piper şi apă cât să acopere totul şi se mai lasă la fiert 30 de minute.
O reteta traditionala ungureasca care a prins foarte bine la poporul roman printr-un gust delicios. Mie imi este pofta doar gandindu-ma. Te las si pe tine sa incerci urmand reteta postata in continuarea articolului.