Ciorbe si Supe
Supa de Curcan
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 1/2 piept de curcan
- 1 morcov
- 1 rădăcină păstârnac
- 1 felie bună dintr-o ţelină mare
- paste făinoase vesele
- mărar
- sare
- 1 ceapă
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Carnea se pune la fiert în apă rece şi se ia spuma.
2. După ce spuma nu se mai formează, se şterge partea de sus a oalei cu apă rece şi se pun legumele tăiate și sarea.
3. Se continuă fierberea şi, separat, se pun la fiert şi pastele făinoase.
4. Supa se aduce la masă cu paste, legume, cărniţă şi verdeaţă.
Nu sarbatorim ziua Statelor Unite ale Americii ci iti oferim o reteta simpla si usor de preparat in care vei regasi multe legume si in care curcanul are rolul principal. Consulta reteta!