Retete cu Legume
Praz Pane
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 2 bucati praz
- 100 ml ulei
- 100 g făină
- 1 ou
- 50 ml lapte
- 2 linguri caşcaval ras
- 1 lingurita ulei
- sare şi piper
Pentru aluat
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Prazul se curăţă, se taie bucăţi mari şi se fierbe 10 minute în apă cu un praf de sare. Apoi se lasă să se scurgă foarte bine.
2. Făina, oul şi laptele se amestecă asemenea aluatului de clătite, se adaugă o linguriţă de ulei, caşcavalul şi piperul.
3. Într-o tigaie, se încinge uleiul, prazul se taie bucăţi mai mici care se trec prin aluat şi se pun la prăjit. Se scot pe şervete de hârtie şi se aduc la masă simple sau drept garnitură.
Am avut dovlecel pane, ardei pane si acum a venit randul prazului pane. Ti se pare interesant? Pe langa faptul ca este interesant se prepara rapid si este foarte gustos. O reteta care trebuie incercata!