Pizza
Pizza Marina
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 250 g faina
- 120 ml apă călduţă
- 2 linguri ulei măsline
- 1 plic drojdie uscată
- 1 lingurita sare
- 400 g ton in apă sau ulei
- 100 g măsline fără samburi
- 1 bucata ceapa rosie
- 2 lingurite linguriţe rozmarin
Pentru aluat
Pentru garnitură:
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Pentru aluat, se amestecă toate ingredientele şi apoi aluatul se lasă să se odihnească timp de 30 de minute.
2. Tonul se scurge bine de ulei sau apă şi se amestecă cu ceapa tăiată fideluţă.
3. Aluatul se întinde şi apoi se transferă în tava de copt. Se acoperă cu tonul amestecat cu ceapă, se pun măsline şi se presară cu rozmarin uscat.
4. Se coace pentru 50 de minute şi se consumă imediat.
Ai petrecut o vacanta in Mediterana si ti-a ramas mintea la pizza cu specific marin? Acum noi te ajutam sa iti prepari una acasa. Incearca reteta noastra pentru Pizza Marina si gandul iti va sari din nou la vacanta.