Pizza
Pizza fara Gluten
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 200 g făină fără gluten
- 20 ml apă călduţă
- 1 lingurita zahăr
- 5 g drojdie proaspătă
- 1 lingura ulei
- 1 lingurita sare
- suc de roșii
- 200 g mozzarella
- 150 g salam uscat
- 2 linguri măsline negre
- câteva frunze busuioc
Pentru umplutură:
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Pentru aluat, se amestecă apa călduţă cu drojdia şi zahărul. Se lasă 10 minute să crească.
2. Într-un vas se pun făina, sarea, uleiul şi drojdia crescută. Se obţine un aluat omogen, care se lasă la crescut o oră, la cald.
3. Aluatul se întinde pe cât posibil în formă de cerc.
4. Se transferă aluatul în tava de copt, se unge cu suc de roşii, se pun ingredientele de la umplutură şi se dă la cuptor pentru 25 de minute. Se aduce la masă cu frunzuliţe de busuioc.
Suferi de inteloranta sau esti intr-o cura de slabite chinuitoare si iti este pofta de pizza? Atunci incearca Pizza fara Gluten, o reteta rapida care iti face viata putin mai frumoasa.