Pizza
Pizza cu Mozzarella
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 300 g făină
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 lingura zahăr
- 1 plic drojdie uscată
- 1 praf de sare
- 250 g Mozzarella
- 4 linguri sos pesto
- 2 roşii
Pentru aluat:
Pentru umplutură:
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Pentru aluat, se amestecă făina și sarea cu uleiul şi zahărul. Drojdia uscată se diluează cu puţină apă caldă şi se toarnă peste făină. Se amestecă şi se frământă pentru a obţine un aluat omogen. Se presară cu făină şi se lasă la crescut.
2. Aluatul se întinde într-o foaie subţire care se transferă într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
3. Se unge aluatul cu sosul pesto şi apoi se aşază intercalate felii de roşie şi Mozzarella Granarolo Cucina. Se coace 20 de minute.
Avantajul unei pizza facute acasa este ca poti alege ce pui in ea. Incearca reteta cu mozzarella si vei obtine o pizza cu un blat pufos si cu multa multa mozzarella. O nebunie culinara!