Peste
Peste cu sos rosu
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 4 bucati peşte alb
- 2 gulii
- câteva boabe piper
- 1 foaie dafin
- 100 g roşii uscate, în ulei
- 50 g muguri de pin
- 50 g parmezan
- 150 ml ulei de măsline
- 4 căţei usturoi
Pentru sos:
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Guliile se pun la fiert în apă cu sare pentru 30 de minute.
2. În altă oală, se pune peştele la fiert cu câteva boabe de piper şi o foaie de dafin.
3. Pentru sos, mugurii de pin se prăjesc fără ulei într-o tigaie. Apoi, se pun în mixer împreună cu celelalte ingrediente fără ulei. Se mixează turnând uleiul în fir subţire ca la maioneză.
4. Pentru servit, se face un pat din câteva felioare de gulie fierte, apoi se pune sosul şi deasupra peştele.
Esti contra timp si vrei sa iti impresionezi oaspetii cu o cina gustoasa si aspectuoasa? Incearca reteta de peste cu sos rosu si in 30 de minute vei obtine un preparat de efect si foarte bun.