Retete de Post
Pateu de Ciuperci si Caju
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 250 g ciuperci (de preferabil champignon)
- 50 g caju
- 1 ceapă mică
- 2 linguri ulei de cocos
- 1 lingură pătrunjle proaspăt tocat
- sare și piper după gust
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
Călește caju-ul într-o tigaie la foc mediu până se rumenesc ușor. (Sau în cuptor, dacă ți-e mai ușor așa)
Toacă ceapa mărunt și călește-o în uleiul de cocos, la foc mediu, până devine transparentă.
Scoate ceapa și pune ciupercile în tigaie, lăsându-le până se rumenesc. (le vrei prăjite nu călite, așa că nu le îngrămădi)
Cu ajutorul unui robot de bucătărie, mărunțește caju-ul până devine fin. Adaugă restul de ingrediente (ciupercile, ceapa, pătrunjelul tocat în prealabil,sarea și piperul) până obții o pastă mătăsoasă.
Din doar 5 ingrediente poti sa obtii cel mai bun pateu de post mancat vreodata. Este atat de bun si usor de facut incat de acum incolo vei renunta sa mai cumperi din comert. Click pe reteta noastra ca sa vezi toti pasii de urmat.