Paste
Paste Primavera ultra rapid la capac
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 4 cesti supa de legume
- 250 g paste linguine
- 1 bucata ceapa mica tocata
- 2 cesti bucati de broccoli
- 500 g sparanghel rupt bucati
- 1 ceasca ciuperci taiate
- 4 bucati catei de usturoi tocati
- 1 praf fulgi de chilli
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper negru
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceasca mazare congelata
- 1 legatura patrunjel tocat
- 1/4 ceasca smantana grasa
- 2 linguri parmezan ras
- 2 lingurite coaja de lamaie rasa
- 1/2 ceasca parmezan ras
- 1 praf sare, piper, dupa gust
pentru servit
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
Mod de preparare:
Amestecă supa, pastele linguine, ceapa, broccoli, sparanghelul, ciupercile, usturoiul, fulgii de ardei, sarea şi piperul într-o oală mare şi dă la fiert la foc iute. Picură puţin ulei de măsline pe deasupra.
Când amestecul începe să fiarbă, pune un ceas să sune după 7 minute şi amestecă fără oprire cu o lingură de lemn, sau ustensile speciale pentru paste.
După cele 7 minute, adaugă mazărea, pătrunjelul, smântâna, parmezanul şi coaja de lămâie.
Amestecă în continuu pentru încă 2 minute şi ia oala de pe foc.
Serveşte cu parmezan ras deasupra, după ce ai lăsat pastele să se odihnească puţin în sosul gros.
O oala, cateva ingrediente si 20 de minute din timpul nostru pretios. De atat avem nevoie ca sa preparam niste paste primavera super rapide. Intra pe reteta noastra si urmeaza pasii de acolo.