Paste
Paste cu Carne Tocata
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 1 pungă paste fusilli
- 250 g carne tocată
- 1 lingura ulei
- 250 ml suc de roşii
- 1 lingura caşcaval
- sare
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Într-o tigaie cu ulei se pune carnea la călit şi se desface cu lingura. Se lasă până ce îşi schimbă complet culoarea şi se prăjeşte, aproximativ 15 minute.
2. Pastele se fierb 10 minute în apă cu sare şi se scurg foarte bine.
3. Într-un vas de cuptor se pun pastele şi carnea, se toarnă sucul de roşii şi se amestecă.
4. Se presară caşcavalul şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.
Sti de ce este deosebita aceasta reteta de paste? Pentru ca le poti pune ce carne vrei tu. Urmezi 4 pasi , cateva ingrediente si obtii un fel delicios si rapid pentru cina.