Retete de Post
Orez cu Ciuperci
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- sare
- câteva fire de pătrunjel
- 500 ml supă din concentrat
- 50 g unt
- 1 cutie mică de ciuperci
- 250 g orez cu bob rotund
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Ciupercile se scot din cutie, se trec printr-un jet de apă rece pentru a înlătura conservantul şi se lasă la scurs într-o strecurătoare.
2. Într-un vas, se topeşte untul şi se adaugă orezul. Se lasă până devine translucid şi se adaugă ciupercile.
3. Se toarnă supa din concentrat, se presară sare şi se lasă să fiarbă sub capac aproximativ 15 minute sau cât timp este nevoie ca să se înmoaie orezul.
4. Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.
Zilele de post aproape s-au terminat si ai ramas in pana de idei gastronomice. Acum poti sa te relaxezi si sa incerci Orez cu Ciuperci, perfect pentru o masa satioasa pe care o poti savura atat acasa cat si la birou.