Paste
Mancarea Saracului
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 450 g carne tocată
- 450 g roșii fierte, la conservă
- 450 g apă
- 230 g macaroane
- 1 ceapă mare, tocată
- 2 căței de usturoi, tocați
- 1 lingură ulei
- sare și piper după gust
- parmezan - opțional
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
- Sotează ceapa și usturoiul în ulei, până capătă o coloare aurie și translucidă.
- Separat, călește ușor carnea tocată, până devine maronie.
- Adaugă carnea, roșiile, apa, macaroanele nefierte (de care aveți prin cămară), sare și piper peste mixtura de ceapă și usturoi.
- Lasă la făcut timp de 10-15 minute sau până când se fac macaroanele.
Sa nu va lasati inselati de numele acestei mancari. Este o reteta simpla, din ingrediente de baza dar este satioasa si tine de foame foarte mult timp. Incearcati aceasta reteta si va veti convinge singuri.