Peste
Crap pe pat de legume
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 1 crap de 1 kg
- 3 cepe
- 2 dovlecei
- 4 cartofi
- 1/2 kg rosii
- 5 caţei de usturoi
- 1 pahar vin alb
- 1/2 lamâie
- 4 linguri ulei
- sare
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Se curaţa pestele de solzi, se spala bine, se condimenteaza cu sare si se stropeste cu zeama de la jumatate de lamâie.
2. În tava de copt se pune uleiul, se asaza rondele de dovlecei, cartofi si rosii. Se presara un praf de sare, se adauga ceapa taiata julien si usturoiul feliuţe.
3. Se asaza pestele în tava, se toarna vinul, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la foc moderat, circa 30 de minute. Se îndeparteaza folia si se lasa 10 minute, pentru ca pestele si legumele sa se rumeneasca frumos.
Esti la cura si vrei sa mananci ceva sanatos dar si sa fie bun pentru dieta ta? Incearca Crap pe pat de legume, o reteta ce se prepara foarte usor si cu un gust deosebit.