Retete cu Legume
Ciuperci Sotate
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 1 kg ciuperci proaspete
- 1 legatura pătrunjel
- mujdei de usturoi
- 3 linguri margarină
- sare
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Ciupercile se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă la scurs. În mod normal, nu trebuie îndepărtat decât noroiul. Se taie în două pe lung.
2. Într-o cratiţă încăpătoare se pun ciupercile şi se lasă până ce apa pe care şi-o lasă s-a evaporat. Apoi se pun margarina şi sarea şi se sotează timp de 10 minute.
3. Se trag de pe foc, se pune mujdeiul de usturoi, se presară pătrunjel şi se lasă 5 minute sub capac. Apoi se aduc la masă.
O retetea perfecta pentru o masa gata in doar 25 de minute si pentru 4 persoane. Incearca o reteta noua care iti da posibilitatea sa o interpretezi in stil propriu .