Ciorbe si Supe
Ciorba de Praz
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 2 bucati praz
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 200 g afumătură
- 6 rosii de gătit
- 1 lingura pastă de roşii
- 2 linguri ulei
- sare
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. În oala de fiert ciorba se încinge uleiul şi se căleşte un pic afumătura. Apoi se scoate.
2. În acelaşi ulei se pun la călit întâi bulionul şi, după un minut, se adaugă ceapa, morcovul şi prazul tăiate mărunt.
3. Se adaugă afumătura, se pun doi litri de apă şi se lasă la fiert pentru 20 de minute.
4. Când prazul şi carnea au fiert, se pun roşiile fără pieliţe şi se mai lasă pe foc 10 minute, potrivind gustul de sare.
Esti intr-unul din momentele in care nu sti ce sa mai gatesti? Noi iti venim in ajutor cu o ciorba de praz buna de tot. Frumusetea acestei ciorbe sta in simplitatea si in usurinta prepararii ei. Pofta Buna!