Ciorbe si Supe
Ciorba de Cartofi
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- câteva fire pătrunjel
- 350 ml zeamă de varză
- 1 lingura ulei
- 1 cârnat afumat
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 4 cartofi
- un pic de cimbru
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. În oala de fiert se pune uleiul şi se călesc un pic morcovii tăiați cubulețe şi felioarele de cârnaţi.
2. Apoi, se toarnă un litru de apă şi se lasă să ajungă la punctul de fierbere. Se adaugă în oala de fiert ceapa tăiată mărunt şi cartofii curățați și tăiați cuburi şi se lasă să fiarbă.
3. După ce au fiert cartofii, se toarnă zeama de varză şi se mai dă un clocot. Ciorba de cartofi se aduce la masă cu pătrunjel proaspăt şi cimbru.
Incearca ciorba de cartofi si vei fi rasfatat cu un gust foarte bun pe care il poti obtine cu alimente de baza fara a fi nevoit sa cheltui foarte multi bani. Vezi reteta!