Peste
Caserola de Ton
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 250 g paste (de care vrei)
- 250 g ton (din conservă)
- 100 ml lapte
- 50 g maioneză
- 2 linguri de muștar
- 250 g cașcaval ras
- 400 ml supă de pui/legume
- 50-100 g pesmet
- 3 linguri de unt topit
- sare și piper după gust
- 1 linguriță boia
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
Preîncălzește cuptorul.
Gătește pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Într-un bol mare, amestecă supa, laptele, maioneza și muștarul. Pune peste tonul și cașcavalul ras. Amestecă.
Adaugă pastele. Toarnă totul în caserolă.
Combină pesmetul cu sare, piper, boia (și alte condimente, dacă dorești – oregano, busuioc etc.) și untul topit. Toarnă peste conținutul caserolei.
Dă la cuptor, neacoperit, pentru 45 de minute.
O reteta foarte satioasa dar si delicioasa in acelasi timp. Se poate servi in aproximativ o ora din momentul in care te apuci sa o pregatesti. O reteta usoara, care va fi pe placul intregii familii.