Paste
Cannelloni Regal
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 8 tuburi cannelloni
- 200 g şuncă
- 350 g brânză feta
- 8 felii brânză topită
- 2 ouă
- 100 g parmezan
- 25 g unt
- 1 lingurita măghiran
- piper
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Brânza se fărâmiţează cu furculiţa şi apoi se amestecă cu şunca tăiată cubuleţe. Se adaugă ouăle bătute ca pentru omletă şi piper.
2. Cu acest amestec se umplu tuburile, care se aşază în tava de copt şi se stropesc cu unt topit.
3. Se acoperă cu feliile de brânză topită şi se dau la cuptor pentru 30 de minute. Cu 5 minute înainte de a fi gata, se scoate tava, se presară măghiran şi parmezan şi se lasă să se topească şi parmezanul.
4. Se consumă calde, eventual cu puţin pătrunjel deasupra.
Canelloni Regal, o noua reteta pe baza de paste pentru colectia ta. O reteta usoara, in care pastele cannelloni arata ca niste tuburi, pe care le poti umple cu ce iti doresti. Vrei sa inveti cum se prepara aceste pasta? Intra pe reteta noastra.