Ciorbe si Supe
Bors de Miel
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 700 g carne de miel
- 1 ţelină mică
- 2 morcovi
- 1 rădăcină pătrunjel
- 2 cepe
- 500 ml borş
- 2 ouă
- 4 linguri smântână
Pentru dres
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Carnea se spala, se porţioneaza si se pune la fiert în apa cu sare. Se spumeaza ori de câte ori este nevoie si, dupa ce spuma nu mai apare, se adauga legumele taiate marunt.
2. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute si apoi se verifica daca este carnea fiarta.
3. Daca a fiert carnea, se adauga borsul dat în prealabil într-un clocot, se mai lasa sa fiarba un pic, apoi se trage oala de pe foc.
4. Se bat ouale cu smântâna si, dupa ce s-a racorit un pic borsul, se toarna amestecând continuu.
In aceasta reteta te ajutam sa prepari delicioasa carne de miel,reprezentativa pentru masa de Paste intr-un bors de miel cu care vei face o impresie deosebita printre cei care il vor gusta.