Aperitive
Ardei Pane
by Elena Vica
INGREDIENTE RETETA
- 8 ardei graşi mici
- 250 g cremă de brânză
- 100 g telemea
- 150 g bacon
- sare
- 500 ml lapte bătut
- făină
- pesmet auriu
- ulei
Pentru prăjit:
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PREPARARE RETETA
1. Ardeii curăţaţi de seminţe şi nervuri se fierb 2 minute în apă clocotită cu sare şi apoi se lasă la scurs.
2. Baconul se prăjeşte şi se taie cât mai mic, apoi se amestecă bine cu cele două tipuri de brânză.
3. Ardeii bine scurşi se umplu cu amestecul de brânză şi se trec prin lapte bătut şi apoi prin făină.
4. Se lasă 2 minute aşa, se trec din nou prin lapte bătut şi apoi prin pesmet. Se pun la prăjit în baie de ulei încins şi se scot pe șervete de hârtie.
Ardeii pane se servesc reci sau calzi.
Simplu,rapid si gustos! Reteta perfecta daca esti in criza de timp si vrei sa le oferi celor dragi o gustare delicioasa dar si hranitoare. Incearca reteta noastra si rezultatul obtinut iti va aduce o mare satisfactie.