Peste

Tartar de Somon

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 500 g somon crud
  • 200 g somon afumat
  • 1 ceasca sucul unei lamâi
  • 1 lingura ulei masline
  • 1/2 legatura marar
  • Timp de preparare: 10 minute
  • Timp de gatit:
  • Timp Total: 10 minute
Tartar de Somon
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1. În mixer se pun cele doua feluri de peste si se marunţesc.

2. Apoi, se potriveste gustul de suc de lamâie, ulei si marar si se mai marunţeste o tura la mixer.

3. În farfuria de servit se asaza cercul de metal, se umple cu tartar si apoi se ridica.

4. Se serveste imediat sau se da la rece.

Esti vazut ca un Masterchef de catre familia si prietenii tai? Rasplateste-i cu un tartar de somon. Delicios si cu un aspect senzational , tartarul de somon este un preparat de efect.