Ciorbe si Supe

Supa de Pui

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 150 g fidea cu ou
  • sare si piper
  • cateva fire de marar
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 felie telina
  • 4 pulpe de pui
  • Timp de preparare:
  • Timp de gatit: 40 minute
  • Timp Total: 40 minute
Supa de Pui
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1. Pulpele se pun la fiert în apă cu sare şi se se spumează foarte bine de câte ori este cazul.

2. Între timp, se taie cât mai mărunt cartofii, morcovii şi ţelina şi se adaugă în oală după ce spuma nu se mai formează. Se lasă la fiert până ce atât carnea, cât şi legumele sunt pătrunse.

3. Se trage oala de pe foc, se pune fideaua şi se acoperă vasul cu un capac. Se lasă aşa timp de 10 minute, timp în care fideaua se înmoaie suficient.

4. Se aduce supa la masă, fără carne, care se poate folosi la un alt preparat, presărată cu mărar.

Una din supele mele preferate,usor de preparat si foarte gustoasa. Delicioasa Supa de Pui poate fi servita tot timpul anului, dar este cu atat mai placuta in dupa-amiezile tarzii cand vi acasa dupa o zi petrecuta in frig.