Peste

Saramura de Crap

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 4 bucati medalioane de crap
  • 1 bucata ardei iute
  • 4 roşioare mici
  • 1 legatura marar uscat
  • 2 bucati căţei usturoi
  • 10 bucati boabe piper
  • 2 bucati frunze dafin
  • 1 praf sare
  • Timp de preparare: 30 minute
  • Timp de gatit: 25 minute
  • Timp Total: 55 minute
Saramura de Crap
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1. Într-o oală, se pune un litru de apă la fiert cu boabele de piper, sare, frunze de dafin, ardei iute tocat şi roşioare. Se lasă să fiarbă 10 minute şi se dă deoparte. Se adaugă mărarul tocat mărunt.

 

2. Pe grătarul încins se frig medalioanele de peşte şi, pe măsură ce se rumenesc, se scot şi se pun într-un vas. Se presară felioare de usturoi.

 

3. Se toarnă zeama fiartă cu roşiile şi se lasă 10 minute înainte de a-l aduce la masă.

Saramura de crap, un deliciu culinar atat de bun incat dupa ce va prezint reteta ma duc repede la piata si sa cumpar tot ce am nevoie pentru prepararea acestei retete. Daca vrei sa inveti sa faci acest preparat intra pe reteta noastra si iti garantam ca o sa iti placa.