Peste

Salate de peste afumat

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 1 macrou afumat
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri smantana
  • 200 ml ulei
  • 1/2 castravete
  • sare
  • Timp de preparare: 10 minute
  • Timp de gatit:
  • Timp Total: 10 minute
Salate de peste afumat
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1. Peştele se curăţă de piele și de pe oase şi se desface şuviţe-şuviţe care se pun într-un castron.
2. Cele două gălbenuşuri crude se pun în vasul mixerului şi se presară cu un praf de sare. Se amestecă uşor cu lingura de lemn şi apoi se adaugă muştarul.
3. Se introduce mixerul cu paletele de maioneză şi se amestecă uşor la viteză mică. Apoi, se toarnă ulei în fir subţire şi se continuă amestecarea cu viteză mai mare.
4. Când maioneza e gata, se scot paletele din vasul mixerului, se pune smântâna, se potriveşte gustul de sare şi apoi se amestecă cu peştele. Salata de pește afumat e serveşte pe pâine uscată sau biscuiţi săraţi alături de o felie de castravete.

Esti mirat? Si eu am fost cand am auzit de aceasta retata de salata de peste afumat. Iti pot spune insa ca este absolut delicioasa si este gata in doar 10 minute. Ce mai astepti? Incearca aceasta reteta.