Deserturi

Robert Redford

by
Print Friendly, PDF & Email
2 voturi

INGREDIENTE RETETA

    Pentru crustă
  • 160 g alune pecan/nuci pisate
  • 150 g făină
  • 180 g unt topit/ la temperatura camerei
  • Primul strat
  • 1 pachet de Philadelphia
  • 210 g zahăr
  • 240 ml frișcă lichidă
  • Al doilea strat
  • 1 budincă de vanilie
  • 1 budincă de ciocolată/lămâie etc.
  • 240 ml frișcă lichidă
  • 1 ciocolată/cireșe confiate pentru decorat
  • Timp de preparare: 20 minute
  • Timp de gatit: 12 minute
  • Timp Total: 32 minute
Robert Redford
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

  • Preîncălzește cuptorul la foc mare.

Combină alunele/nucile pisate cu făina și untul topit într-un vas mediu.

Unge cu unt o tavă și apoi pune, uniformizând cu o spatulă, aluatul mai devreme făcut. Dă la cuptor timp de 12 minute, apoi scoate și lasă la răcit.

Pentru primul strat, amestecă brânza Philadelphia cu zahărul și frișca lichidă (nebătută, exact așa cum o cumpărați). Întinde amestecul obținut cu o spatulă deasupra crustei răcite.

Fă fiecare budincă în parte, conform instrucțiunilor de pe pachet. Lasă-le să se răcească.

Pentru stratul al doilea amestecă budincile și întinde rezultatul cu o spatulă deasupra stratului cremos de brânză. Sau poți întinde fiecare strat de budincă pe rând (întâi cel de vanilie și apoi cel de ciocolată).

Peste stratul/straturile de budinci întinde restul de frișcă (menționat la Ingrediente/stratul al doilea).

  • Poți rade ciocolată deasupra. Sau presăra nuci/alune măcinate. Sau decora cu cireșe confiate. Sau câte un pic din fiecare. Lasă-ți imaginația să intre în acțiune.
Cu siguranta nu Robert Redford este inventatorul acestei prajituri delicioase. Iti putem spune insa ca este o prajtura matasoasa,crocanta si usor de facut. Dupa ce o vei incerca o sa te gandesti tot timpul la ea.