Fripturi

Pui Caprese la cuptor

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 4 bucăți de piept de pui
  • 3-4 roșii
  • mozzarella din belșug
  • 1 legătură de busuioc proaspăt
  • Timp de preparare: 5 minute
  • Timp de gatit: 25 minute
  • Timp Total: 30 minute
Pui Caprese la cuptor
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.
Taie roșiile și mozzarella rondele. Unge cu ulei de măsline o tavă, aliniază bucățile de piept de pui (dacă vrei, le poți tăia și mai mici). Acoperă puiul de felii de roșii, apoi de câteva fire de busuioc și pune felii de mozzarella din belșug. Stropește cu ulei de măsline și, dacă vrei, presară cu sare, piper și oregano.

Dă la cuptor pentru 20-25 de minute sau până când vezi că puiul se rumenește ușor și mozzarella se topește.

Din doar patru ingrediente si cu un efort minim o sa prepari cea mai usoara reteta de pui incercata vreodata. O reteta foarte gustoasa si gata in doar 30 de minute, perfecta pentru o cina in familie.