Pizza

Pizza fara Gluten

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 200 g făină fără gluten
  • 20 ml apă călduţă
  • 1 lingurita zahăr
  • 5 g drojdie proaspătă
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • Pentru umplutură:
  • suc de roșii
  • 200 g mozzarella
  • 150 g salam uscat
  • 2 linguri măsline negre
  • câteva frunze busuioc
  • Timp de preparare:
  • Timp de gatit: 25 minute
  • Timp Total: 25 minute
Pizza fara Gluten
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1.   Pentru aluat, se amestecă apa călduţă cu drojdia şi zahărul. Se lasă 10 minute să crească.

2.   Într-un vas se pun făina, sarea, uleiul şi drojdia crescută. Se obţine un aluat omogen, care se lasă la crescut o oră, la cald.

3.   Aluatul se întinde pe cât posibil în formă de cerc.

4.   Se transferă aluatul în tava de copt, se unge cu suc de roşii, se pun ingredientele de la umplutură şi se dă la cuptor pentru 25 de minute. Se aduce la masă cu frunzuliţe de busuioc.

Suferi de inteloranta sau esti intr-o cura de slabite chinuitoare si iti este pofta de pizza? Atunci incearca Pizza fara Gluten, o reteta rapida care iti face viata putin mai frumoasa.