Pizza

Pizza cu Mozzarella

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

    Pentru aluat:
  • 300 g făină
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingura zahăr
  • 1 plic drojdie uscată
  • 1 praf de sare
  • Pentru umplutură:
  • 250 g Mozzarella
  • 4 linguri sos pesto
  • 2 roşii
  • Timp de preparare: 10 minute
  • Timp de gatit: 20 minute
  • Timp Total: 30 minute
Pizza cu Mozzarella
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1. Pentru aluat, se amestecă făina și sarea cu uleiul şi zahărul. Drojdia uscată se diluează cu puţină apă caldă şi se toarnă peste făină. Se amestecă şi se frământă pentru a obţine un aluat omogen. Se presară cu făină şi se lasă la crescut.

2. Aluatul se întinde într-o foaie subţire care se transferă într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

3. Se unge aluatul cu sosul pesto şi apoi se aşază intercalate felii de roşie şi Mozzarella Granarolo Cucina. Se coace 20 de minute.

Avantajul unei pizza facute acasa este ca poti alege ce pui in ea. Incearca reteta cu mozzarella si vei obtine o pizza cu un blat pufos si cu multa multa mozzarella. O nebunie culinara!