Paste

Paste cu sos de parmezan si usturoi

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 230 g paste
  • 240 ml lapte + 480 ml apă/supă de pui/de legume
  • 50 g parmezan ras
  • 1 lingură ulei de măsline + 2 linguri de unt
  • sare și piper după gust
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • Timp de preparare: 10 minute
  • Timp de gatit: 20 minute
  • Timp Total: 30 minute
Paste cu sos de parmezan si usturoi
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

  1. Încălzește uleiul într-o tigaie mare. Pune usturoiul tocat la călit, 1-2 minute, amestecând.
  2. Toarnă peste apă/supă de pui/de legume, laptele, untul și pastele (la alegere: spaghete, fettuccine etc.) și asezonează cu sare și piper.
  3. Adu la fierbere și apoi redu focul, amestecând ocazional până când pastele se fac – circa 18-20 de minute.
  4. Adaugă parmezanul. Dacă amestecul e prea dens, mai poți pune un pic de lapte, până obții consistența dorită.
O reteta exceptionala de paste. Gustoasa, rapida si incredibil de usor de facut. Este o reteta perfecta daca vrei sa prepari ceva in doar 30 de minute si din ingrediente la indemana.