Paste

Paste cu Carnati

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 1 pungă paste, după gust
  • 2 cârnaţi de casă
  • 1 lingura ulei
  • 100 g smântână pentru gătit
  • 50 g caşcaval
  • câteva fire pătrunjel
  • sare
  • piper
  • Timp de preparare:
  • Timp de gatit: 30 minute
  • Timp Total: 30 minute
Paste cu Carnati
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1.   Se pun pastele la fiert în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe pachet. Între timp, într-o tigaie încăpătoare sau o cratiţă se călesc în ulei cârnaţii tăiaţi rondele. Se scot pe şervete de hârtie, iar uleiul rămas se aruncă. Pastele se scurg de apa în care au fiert.

2.   În acelaşi vas în care s-au prăjit cârnaţii se pun pastele, rondelele de cârnaţi şi smântâna pentru gătit. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se lasă să fiarbă 5 minute.

3. După acest timp, se trage vasul de pe foc, se pune caşcavalul şi se amestecă. Se aduc pastele cu pătrunjel deasupra.

Oaspeti nepoftiti si esti in criza de timp nestiind ce sa prepari? Incearca Pastele cu Carnati. O reteta rapida si delicioasa cand esti contra-timp si care te scoate din incurcatura intr-un mod elegant.