Aperitive

Oua in chifle

by
Print Friendly, PDF & Email
5 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • condimente, după gust
  • 25 g unt
  • 100 ml lapte
  • 4 ouă
  • 4 chifle
  • Timp de preparare: 10 minute
  • Timp de gatit: 20 minute
  • Timp Total: 30 minute
Oua in chifle
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1. Chiflele se trec rapid prin laptele pus într-un bol şi apoi li se decupează un capac. Se scobesc uşor chiflele de miezul de la interior.

2. Se aşază apoi chiflele într-o tavă unsă cu un pic de unt.

3. Se pune câte un ou în fiecare chiflă, se presară condimentele în funcție de preferințe şi se repartizează pe fiecare chiflă restul de unt.

4. Se lasă la cuptor aproximativ 20 de minute, până ce oul din interiorul chiflei este făcut. Se scot și se servesc calde, alături de legume proaspete.

Oul este vedeta acestei retete. Un mic-dejun consistent si sanatos pe care il obtii cu un numar redus de produse din camara proprie. Suna interesant nu? Grabeste-te si acceseaza reteta oferita. Pofta buna!