Retete de Post

Orez cu Naut

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 125 g orez
  • 20 linguri boabe năut fierte
  • 50 ml vin alb
  • 50 ml supă de legume
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 lingura ulei
  • sare şi piper
  • Timp de preparare: 10 minute
  • Timp de gatit: 30 minute
  • Timp Total: 40 minute
Orez cu Naut
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1. În ulei încins se caleste ceapa taiata marunt si usturoiul taiat felioare. Se adauga orezul si se lasa sa devina translucid. Se adauga vinul si se amesteca pe foc pâna ce acesta se evapora.

2. Apoi, se adauga de 5-6 ori câte puţina supa asteptând dupa fiecare data sa se evapore înainte de a adauga alta cantitate de supă.

3. La ultima cantitate de supa se adauga si nautul si se lasa sa fiarba împreuna. Se presara cu sare si piper.

4. Se poate consuma si cald, si rece.

Orezul este un aliment de baza a multor diete, insa la un moment dat devine frustrant sa mananci orez simplu, sau pilaf. Tocmai de aceea iti propunem orez cu naut, o reteta simpla care care te va tine ocupata aproximativ 50 de minute si se poate manca in post.