Paste

Mancarea Saracului

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 450 g carne tocată
  • 450 g roșii fierte, la conservă
  • 450 g apă
  • 230 g macaroane
  • 1 ceapă mare, tocată
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 lingură ulei
  • sare și piper după gust
  • parmezan - opțional
  • Timp de preparare: 5 minute
  • Timp de gatit: 20 minute
  • Timp Total: 25 minute
Mancarea Saracului
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

  1. Sotează ceapa și usturoiul în ulei, până capătă o coloare aurie și translucidă.
  2. Separat, călește ușor carnea tocată, până devine maronie.
  3. Adaugă carnea, roșiile, apa, macaroanele nefierte (de care aveți prin cămară), sare și piper peste mixtura de ceapă și usturoi.
  4. Lasă la făcut timp de 10-15 minute sau până când se fac macaroanele.
Sa nu va lasati inselati de numele acestei mancari. Este o reteta simpla, din ingrediente de baza dar este satioasa si tine de foame foarte mult timp. Incearcati aceasta reteta si va veti convinge singuri.