Peste

Hering Marinat

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 1 lingura boabe de piper
  • 2 foi dafin
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 400 ml oet din vin alb
  • 400 ml vin alb
  • Pentru soluţia de conservat:
  • sare
  • 1 kg filé hering congelat
  • 5 cuisoare
  • Timp de preparare: 5 minute
  • Timp de gatit: 15 minute
  • Timp Total: 20 minute
Hering Marinat
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1.    Pestele se lasa la decongelat, apoi se spala, se taie eventualele aripioare ramase, se sareaza si se ruleaza.

2.    Se pune pestele rulat în borcane.

3.    Pe foc se pun ingredientele pentru marinata si se fierb 15 minute. Se lasa apoi sa se raceasca în totalitate.

4.    Se toarna soluţia peste peste, se pun capace sau se leaga cu celofan si se pun în camara. Se deschid în doua saptamâni.

O reteta imprumutata din nordul Europei. Heringul marinat este perfect pentru cei corara le place pestele marinat. O reteta simpla pe care o poti prepara acasa in propria bucatarie.