Peste

Crap pe pat de legume

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 1 crap de 1 kg
  • 3 cepe
  • 2 dovlecei
  • 4 cartofi
  • 1/2 kg rosii
  • 5 caţei de usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 1/2 lamâie
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • Timp de preparare: 30 minute
  • Timp de gatit: 40 minute
  • Timp Total: o ora si 10 minute
Crap pe pat de legume
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1. Se curaţa pestele de solzi, se spala bine, se condimenteaza cu sare si se stropeste cu zeama de la jumatate de lamâie.

2. În tava de copt se pune uleiul, se asaza rondele de dovlecei, cartofi si rosii. Se presara un praf de sare, se adauga ceapa taiata julien si usturoiul feliuţe.

3. Se asaza pestele în tava, se toarna vinul, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la foc moderat, circa 30 de minute. Se îndeparteaza folia si se lasa 10 minute, pentru ca pestele si legumele sa se rumeneasca frumos.

Esti la cura si vrei sa mananci ceva sanatos dar si sa fie bun pentru dieta ta? Incearca Crap pe pat de legume, o reteta ce se prepara foarte usor si cu un gust deosebit.