Retete cu Legume

Ciuperci Sotate

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 1 legatura pătrunjel
  • mujdei de usturoi
  • 3 linguri margarină
  • sare
  • Timp de preparare: 15 minute
  • Timp de gatit: 20 minute
  • Timp Total: 35 minute
Ciuperci Sotate
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1. Ciupercile se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă la scurs. În mod normal, nu trebuie îndepărtat decât noroiul. Se taie în două pe lung.

2. Într-o cratiţă încăpătoare se pun ciupercile şi se lasă până ce apa pe care şi-o lasă s-a evaporat. Apoi se pun margarina şi sarea şi se sotează timp de 10 minute.

3. Se trag de pe foc, se pune mujdeiul de usturoi, se presară pătrunjel şi se lasă 5 minute sub capac. Apoi se aduc la masă.

O retetea perfecta pentru o masa gata in doar 25 de minute si pentru 4 persoane. Incearca o reteta noua care iti da posibilitatea sa o interpretezi in stil propriu .