Ciorbe si Supe

Ciorba Ruseasca

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 1 lingura ulei
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 litru zeama de castraveti
  • 1 gulie
  • 1 morcov
  • 5 castraveti acri
  • 150 g cereale de orz
  • cateva frunze de leustean
  • Timp de preparare:
  • Timp de gatit: 40 minute
  • Timp Total: 40 minute
Ciorba Ruseasca
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1. Gulia se curăţă, se taie cuburi şi se pune la fiert împreună cu morcovul tăiat cubuleţe. Se lasă 20 de minute.

2. Între timp, se fierb cerealele separat şi apoi se lasă la scurs.

3. Se adaugă castraveţii feliaţi peste gulie şi morcov şi se lasă la fiert 15 minute. După acest timp, se pune întâi jumătate din cantitatea de zeamă de castraveţi, uleiul şi pasta de roșii. Se lasă să dea un clocot, se gustă şi apoi se adaugă cerealele in ciorba ruseasca.

4. Se mai lasă un clocot împreună, se mai drege gustul de acru şi se aduce la masă cu leuştean deasupra.

Ai petrecut toata noaptea si esti mahmur?Gustul unei ciorbite acrisoare este de neinlocuit si iti va face ziua mult mai frumoasa. Incearca reteta oferita de noi si nu vei regreta.