Ciorbe si Supe

Bors de Miel

by
Print Friendly, PDF & Email
1 voturi

INGREDIENTE RETETA

  • 700 g carne de miel
  • 1 ţelină mică
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 cepe
  • 500 ml borş
  • Pentru dres
  • 2 ouă
  • 4 linguri smântână
  • Timp de preparare: 15 minute
  • Timp de gatit: 40 minute
  • Timp Total: 55 minute
Bors de Miel
PUBLICITATE
PUBLICITATE

PREPARARE RETETA

1. Carnea se spala, se porţioneaza si se pune la fiert în apa cu sare. Se spumeaza ori de câte ori este nevoie si, dupa ce spuma nu mai apare, se adauga legumele taiate marunt.

2. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute si apoi se verifica daca este carnea fiarta.

3. Daca a fiert carnea, se adauga borsul dat în prealabil într-un clocot, se mai lasa sa fiarba un pic, apoi se trage oala de pe foc.

4. Se bat ouale cu smântâna si, dupa ce s-a racorit un pic borsul, se toarna amestecând continuu.

In aceasta reteta te ajutam sa prepari delicioasa carne de miel,reprezentativa pentru masa de Paste intr-un bors de miel cu care vei face o impresie deosebita printre cei care il vor gusta.